Aktiviteter

Aktiviteter"Spirituality is the tuning of the heart; neither by study nor piety can one obtain it"

Hazrat Inayat KhanSufigruppa har faste treff i Oslo og i Asker. Kveldene våre er åpne for alle.

Det har eksistert sufiaktiviteter sammenhengende i Norge siden 1924, da Hazrat Inayat Khan, grunnleggeren av The Inayatiyya, var på besøk her.
Aktiviteter i Oslo  

Oslo - og pga Covid, hele Norge

Vi møtes vanligvis på Rodeløkka velhus I Oslo tredje tirsdag i måneden kl 18:30-20:30.

Kveldene består av guidede meditasjoner for å tømme sinnet og vekke hjertet, samt stille meditasjon for å hente inspirasjon og livsglede. Du trenger ikke ha erfaring fra en tradisjon eller meditasjonstrening for å delta. Alle er hjertelig velkomne. Pga Covid situasjonen i oslo området møtes vi online de fleste onsdagene i måneden denne høsten fra kl 20 - 21.30. Ta kontakt med Kjersti hvis du ønsker mer informasjon eller vil stå på epostliste: kjerstibasira@gmail.com40 prinsipper for å skape en ny verden

Rett og galt avhenger av tid og sted og person (Hazrat Inayat Khan)

Bli med i en ny aktivitet som bygger på egne kontemplasjoner og samtaler i en gruppe om etikk, holdninger og livssyn. Målet er å bli klar over hva slags holdninger som styrer ens egen atferd, og hva slags normer vi personlig ønsker å etterleve i livet vårt.

Verktøyet vi jobber med er 40 setninger som brukes i forhold til ens egen samvittighet. De kalles jern, kobber, sølv og gull regler og bygger på hverandre. Setningene er universelle prinsipper og ikke knyttet til noen spesiell religion.Den eneste forutsetningen for å delta er at en har et oppriktig ønske om å bli mer ekte og sannferdig i tanker, ord og handlinger. Samtalegruppa vil møtes ca. en gang hver måneden.

Deltakelse er åpen for alle over 18 år. Faste møter i Asker:

Faste møter i Asker:

Den esoteriske skolen  møtes på NaKuHel-senteret i Asker første onsdag hver måned

Datoer for meditasjon og undervisning er onsdagene 7.10, 4.11 og 2.12 Påmelding til Eli-Anne

(Link:email address is  elianne209@gmail.com)

 

Sufi-healing

Healing er en naturlig iboende gave i alle mennesker som kan fremmes gjennom meditasjon, og brukes til å heale en selv og andre. Healingtjeneste er en healingsirkel/gruppe som tilbyr fjernhealing gjennom bønn, konsentrasjon, åndedrett og ved å være i kontakt med vår Gudommelige kilde. Gruppen ledes, og under healingtjenesten blir det bedt for mennesker som har ønsket å motta healing, samt for alle som måtte trenge det, men som ikke blir navngitt.


Vi tilbyr en sufi healing-gruppe hvor man kan fordype seg i denne veien. Den møtes annen hver mandag. Ta kontakt hvis du er interessert i mer informasjon


Det tilbys også et 7 mnd program for de som ønsker å utvikle seg som healere. Mens man holder på med denne treningen har man også mulighet til å være med i meditasjonsgruppen og healing sirkelen. Dette er et enkelt program, hvor du vil få nye øvelser ca 1 gang i mnd (ut i fra når du føler deg klar for å gå videre). Disse øvelsene vil kreve minimum 5 minutter av din tid daglig. 


Sufi Zikr

Zikr betyr erindring eller hjertebønn. Å være i enhet med det guddommelige, er å være i en tilstand hvor en husker Kilden til alt som er skapt. Enhet er en dypere tilstand av overgivelse. 

Ta kontakt for mer info : guide@sufi.no


Innføring i universell sufisme

Gjennom korte introduksjoner, samtaler, refleksjoner, kontemplasjoner og meditasjoner vil vi utforske den eldgamle sufivisdommen som både er et verktøy for selv utvikling og en filosofi

Temaer er f.eks: Hva betyr det egentlig når vi snakker om spiritualitet/åndelighet? Hva legger jeg i begrepet Gud? Hva betyr åndelig frihet og hvordan utvikler jeg den samtidig som jeg lever mitt daglige liv?

Ta kontakt hjvis du er interessert i å arrangere et kurs der du borInternasjonalt

Sufi camp i Ticino, Sveits   Les mer her


SufiNews on Chivalry


RETREAT

Moving from fear to trust. 10-11 April, 2021 Zoom Retreat. Les merThe Sun Never Said


Even

after

all this time

the sun never said

to the earth

 

"You owe

me."

 

Look

what happens

with a love like that,

It lights the

whole

sky

 


-Hafiz